Tjenestevilkår
Velkommen til frenchfire.no!

Disse vilkårene og betingelsene skisserer regler og forskrifter for bruk av French Fire's nettsted, som ligger på http://frenchfire.no/.

Ved å gå inn på dette nettstedet antar vi at du godtar disse vilkårene og betingelsene. Ikke fortsett å bruke frenchfire.no hvis du ikke samtykker til å ta alle vilkårene og betingelsene som er oppgitt på denne siden.

Følgende terminologi gjelder disse vilkårene, personvernerklæringen og varsel om ansvarsfraskrivelse og alle avtaler: "Klient", "Du" og "Din" refererer til deg, personloggen på dette nettstedet og i samsvar med selskapets vilkår og betingelser. "Selskapet", "oss selv", "vi", "vårt" og "oss", refererer til vårt selskap. "Party", "Parties", eller "Us", refererer til både klienten og oss selv. Alle vilkår refererer til tilbudet, aksept og betaling av betaling som er nødvendig for å gjennomføre prosessen med vår assistanse til Kunden på den mest hensiktsmessige måten for det uttrykkelige formålet å imøtekomme Kundens behov med hensyn til levering av selskapets uttalte tjenester, i samsvar med og underlagt den gjeldende lov i Nederland. All bruk av ovennevnte terminologi eller andre ord i entall, flertall, store bokstaver og / eller han / hun eller de, blir sett på som utskiftbare og derfor som refererende til det samme.

Kjeks


Vi bruker bruk av informasjonskapsler. Ved å gå inn på frenchfire.no, gikk du med på å bruke informasjonskapsler i henhold til French Fires personvernregler.

De fleste interaktive nettsteder bruker informasjonskapsler for å la oss hente brukerens detaljer for hvert besøk. Informasjonskapsler brukes av nettstedet vårt for å aktivere funksjonaliteten til visse områder for å gjøre det lettere for folk som besøker nettstedet vårt. Noen av våre tilknyttede / annonseringspartnere kan også bruke informasjonskapsler.

Tillatelse

Med mindre annet er oppgitt, eier French Fire og / eller dets lisensgivere immaterielle rettigheter for alt materiale på frenchfire.no. Alle immaterielle rettigheter er forbeholdt. Du kan få tilgang til dette fra frenchfire.no for din egen personlige bruk underlagt begrensninger satt i disse vilkårene.


Du må ikke:
 • Republiser materiale fra frenchfire.no
 • Selg, leie eller del lisens fra franskfire.no
 • Gjengi, dupliser eller kopier materiale fra frenchfire.no
 • Omfordel innhold fra frenchfire.no
Denne avtalen begynner på datoen for denne.

Deler av dette nettstedet gir en mulighet for brukere å legge ut og utveksle meninger og informasjon i visse områder av nettstedet. French Fire filtrerer ikke, redigerer, publiserer eller vurderer kommentarer før deres tilstedeværelse på nettstedet. Kommentarer gjenspeiler ikke synspunkter og meninger fra French Fire, dets agenter og / eller tilknyttede selskaper. Kommentarer gjenspeiler synspunkter og meninger fra den som legger ut sine synspunkter og meninger. I den utstrekning det er tillatt i gjeldende lover, skal French Fire ikke være ansvarlig for kommentarene eller for noe ansvar, skader eller utgifter forårsaket og / eller påført som følge av bruk av og / eller oppslag og / eller utseende av kommentarene på denne nettsiden.

French Fire forbeholder seg retten til å overvåke alle kommentarer og fjerne alle kommentarer som kan anses som upassende, støtende eller forårsaker brudd på disse vilkårene.

Du garanterer og representerer at:

 • Du har rett til å legge ut kommentarene på nettstedet vårt og har alle nødvendige lisenser og samtykker til å gjøre det;
 • Kommentarene invaderer ingen immaterielle rettigheter, inkludert uten begrensning copyright, patent eller varemerke fra tredjepart;
 • Kommentarene inneholder ikke ærekrenkende, injurierende, krenkende, usømmelig eller på annen måte ulovlig materiale som er en invasjon av personvern
 • Kommentarene vil ikke bli brukt til å anmode om eller fremme virksomhet eller tilpasset eller presentere kommersielle aktiviteter eller ulovlig aktivitet.
 • Du gir herved French Fire en ikke-eksklusiv lisens til å bruke, reprodusere, redigere og autorisere andre til å bruke, reprodusere og redigere noen av dine kommentarer i alle former, formater eller medier.
Du gir herved French Fire en ikke-eksklusiv lisens til å bruke, reprodusere, redigere og autorisere andre til å bruke, reprodusere og redigere noen av dine kommentarer i alle former, formater eller medier.

Hyperkobling til innholdet vårt

Følgende organisasjoner kan lenke til nettstedet vårt uten skriftlig godkjenning:

 • ofte kjente forbruker- og / eller forretningsinformasjonskilder;
  dot.com fellessider;
 • foreninger eller andre grupper som representerer veldedige organisasjoner;
 • distributører av online kataloger;
 • internettportaler;
 • regnskaps-, advokat- og konsulentselskaper; og
  utdanningsinstitusjoner og fagforeninger.

Vi vil godkjenne lenkeforespørsler fra disse organisasjonene hvis vi bestemmer oss for at: (a) koblingen ikke vil få oss til å se ugunstig på oss selv eller våre akkrediterte virksomheter; (b) organisasjonen ikke har noen negative poster med oss; (c) fordelen for oss fra synligheten av hyperkoblingen kompenserer fraværet av French Fire; og (d) koblingen er i sammenheng med generell ressursinformasjon.

Disse organisasjonene kan lenke til hjemmesiden vår så lenge lenken: (a) ikke på noen måte er villedende; (b) innebærer ikke feilaktig sponsing, godkjenning eller godkjenning av den koblende parten og dens produkter eller tjenester; og (c) passer innenfor konteksten av den koblende parts nettsted.

Hvis du er en av organisasjonene som er oppført i punkt 2 ovenfor og er interessert i å lenke til nettstedet vårt, må du informere oss ved å sende en e-post til French Fire. Vennligst legg inn navnet ditt, organisasjonsnavnet ditt, kontaktinformasjonen samt nettadressen til nettstedet ditt, en liste over eventuelle nettadresser du har tenkt å koble til nettstedet vårt, og en liste over nettadressene på nettstedet vårt du ønsker å link. Vent 2-3 uker på svar.

Godkjente organisasjoner kan lenke til nettstedet vårt på følgende måte:

 • Ved bruk av firmaets navn; eller
 • Ved bruk av den ensartede ressurssøkeren som er knyttet til; eller
 • Ved å bruke en hvilken som helst annen beskrivelse av nettstedet vårt som er koblet til det, er det fornuftig innenfor konteksten og formatet til innholdet på den koblende parts nettsted.
Ingen bruk av French Fire's logo eller andre kunstverk vil være tillatt for å koble fraværende en varemerkelisensavtale.

iFrames

Uten forhåndsgodkjenning og skriftlig tillatelse, kan du ikke opprette rammer rundt våre websider som på noen måte endrer den visuelle presentasjonen eller utseendet på nettstedet vårt.

Innholdsansvar

Vi skal ikke holdes ansvarlig for noe innhold som vises på nettstedet ditt. Du samtykker i å beskytte og forsvare oss mot alle krav som stiger på nettstedet ditt. Ingen lenker skal vises på noe nettsted som kan tolkes som injurierende, uanstendig eller kriminelt, eller som krenker, på annen måte krenker eller forfekter brudd eller annen krenkelse av tredjeparts rettigheter.

Ditt personvern

Les personvernregler

Forbehold om rettigheter

Vi forbeholder oss retten til å be om at du fjerner alle lenker eller en bestemt lenke til nettstedet vårt. Du godkjenner å fjerne alle lenker til nettstedet vårt på forespørsel umiddelbart. Vi forbeholder oss også retten til å imøtekomme disse vilkårene og retningslinjene for kobling når som helst. Ved kontinuerlig å lenke til nettstedet vårt, samtykker du i å være bundet til og følge disse koblingsbetingelsene.

Fjerning av lenker fra nettstedet vårt

Hvis du finner en lenke på nettstedet vårt som er støtende av en eller annen grunn, er du fri til å kontakte og informere oss når som helst. Vi vil vurdere forespørsler om å fjerne lenker, men vi er ikke forpliktet til eller slik eller å svare deg direkte.
Vi sikrer ikke at informasjonen på dette nettstedet er riktig, vi garanterer ikke at det er fullstendig eller nøyaktig; Vi lover heller ikke å sikre at nettstedet forblir tilgjengelig eller at materialet på nettstedet holdes oppdatert.

Ansvarsfraskrivelse

I størst mulig grad tillatt i gjeldende lov, utelukker vi alle representasjoner, garantier og betingelser knyttet til nettstedet vårt og bruken av dette nettstedet. Ingenting i denne ansvarsfraskrivelsen vil:

 • limiterer eller ekskluderer vårt eller ditt ansvar for død eller personskade;
 • begrense eller ekskludere vårt eller ditt ansvar for svindel eller uredelig feilrepresentasjon;
 • begrense noen av våre eller dine forpliktelser på noen måte som ikke er tillatt i henhold til gjeldende lov; eller
  ekskludere noen av våre eller dine forpliktelser som ikke kan utelukkes i henhold til gjeldende lov.
Begrensningene og ansvarsforbudene som er angitt i denne seksjonen og andre steder i denne ansvarsfraskrivelsen: (a) er underlagt foregående ledd; og (b) styre alle forpliktelser som oppstår i henhold til ansvarsfraskrivelsen, inkludert forpliktelser som oppstår i kontrakt, i erstatning og for brudd på lovpålagt plikt.

Så lenge nettstedet og informasjonen og tjenestene på nettstedet blir gitt gratis, er vi ikke ansvarlig for tap eller skade av noe slag.
Vi samarbeider tett med våre veldig lidenskapelige og entusiastiske partnere som har generasjoner av erfaring med å restaurere og håndskjære peismantler i hjertet av Provence
+47 954 46 822
info@frenchfire.no
Made on
Tilda